sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Kehää kiertämässä

Lauantaiaamuna puoli kuudelta hyppäsimme Jasson kanssa isäni kyytiin, ja lähdimme köröttelemään Poria kohti. 3 tuntia autossa istumista mennen tullen yhden näyttelyn vuoksi ei ole viime vuosina kuulunut tapoihini. Laskeskelimme isäni kanssa, että Porissa on tullut käytyä näyttelyssä edellisen kerran joskus 90-luvun alussa. Matka sujui kuitenkin rattoisasti, ja näyttelypäivän tulokset lämmittivät sen verran mieltä, että sinänsä reissu oli ihan kannattava.

Oli myös mukavaa nähdä S-pentueen Manta (VSP) ja O-pentueen Kiva (PN3) ensimmäistä kertaa kehässä. Kiitokset myös muille paikallaolijoille, sekä erityisesti isälleni tarpeeseen tulleesta ylimääräisestä käsiparista, sekä Toscan ja Rockyn omistajalle esitysavusta (ekaa kertaa kehässä ja hienosti sujui!). Härdelliä riitti jälleen, kun itselläni oli kehään vietävänä koira jos toinenkin...

Illemmalla K-pentueen Nana kävi kyläilemässä, ja yritin katsella näkyisikö siinä merkkejä tiineydestä. Varmaksi en mene vannomaan, mutta ehkäpä... Maanantaina tyttö menee ultraan, jolloin toivon mukaan asia selviää. :-) J-pentueen Sirallakin on parhaillaan juoksu, mutta en ole vielä päättänyt, astutetaanko se vai ei. Kovasti tekisi mieli, mutta vähän hirvittää kun ajattelee, jos tästä kesästä tulisi viime vuoden toisinto. 17 pentua talossa yhtäaikaa... Huh!

Parhaillaan odottelen S-pentueen Tarua ja P-pentueen Viliä meille, kun tarkoituksena olisi lähteä katsomaan Lohjalle agility-kisoja ja kannustamaan ykkösissä kisaavaa Adaa ja kakkosissa starttaavaa Cinaa. Toivottavasti molemmilla menee hyvin!

Ei kommentteja: