lauantai 12. huhtikuuta 2008

Viikko hoitolalla ja kokoontumisajot

Viime lauantaina muutimme Rompun, Jasson ja Zeenan kanssa viikoksi isännöimään vanhempieni taloa heidän lomareissunsa ajaksi. Ajatuksena oli, että nyt olisi kerrankin aikaa treenata agia ja tottista mielin määrin, kun viikon työtkin oli vähennetty minimiin. Näin lauantain kääntyessä sunnuntaiksi, täytyy vain ihmetellä, mihin se kaikki luppoaika katosi. Jasso pääsi kentälle kaikkiaan jopa yhden kerran... Aamukuudelta odottelemme kotiväkeä palaamaan lomaltaan, ja iltapäivällä pitäisi ollakin jo kotona vastaanottamassa asiakasta. Eli se siitä viikosta ja treenimahdollisuudesta.

Tänään järjestin pienimuotoiset, yhdistetyt agitreenit ja pentutreffit. Paikalle tuli kivasti väkeä, ja näin ulkomuistista lueteltuna osallistujia olivat ainakin ässien Taru, Riesa, Manta ja Tosca, ärrien Vince, Capo, Rambo, Vilma ja Kyttä, ookkosten Nici ja Haiku, sekä luonnollisesti täällä asuva Kiva, p-pentueen Vili, quita edusti Rocky, älliä Lina ja Cina, kookkosia Kidi (Nana kävi jo perjantaina visiitillä), ja ulkomaanelävät Arco ja Jasso, sekä Zeena, Ada ja "turistikoirat" Nemo, Wini ja Velmu. Eli 24 tervua, ja muutama "vääränrotuinen" päälle. Turha lienee mainita, että vilinää ja hulinaa riitti. :-) Joitakin valokuvia yritin myös napsia, ja pari niistä muutamasta ei-niin-totaalisesti-epäonnistuneista laittelen koirien sivuille jo huomenissa. Täällä kun en saa omaa konetta verkkoon, niin en vielä saa kuvia nostettua kotisivuille.

Päivästä jäi näin kasvattajan näkökulmasta erinomaisen hyvä mieli. Erityisesti paikallaolleet ärrät ja ässät miellyttivät kovasti, ja kun omistajatkin vaikuttavat kovin tyytyväisiltä koiriinsa, niin mikäs sen mukavampaa. Tervetuloa vaan toistekin ilahduttamaan mieltä. ;-)

Kiitokset vielä jälleen lyhyellä varoitusajalla paikalle päässeille, sekä Kaijalle loistavasta saunaseurasta, Tarjalle aamuyöhön venyneestä visiitistä, ja Hannelelle ja Sepolle jälleen suurensuuresta avusta järjestelyissä, koulutuksissa ja tarjoilussa. PS. Haikulan ihanat mokkapalat menivät kuin kuumille kiville, kiitokset ahkerille leipureille! :-)

Ei kommentteja: