lauantai 9. helmikuuta 2008

Terveystutkimuksia

Torstaina ajelimme siis Vihtiin Kivan ja Arcon läpivalaisua varten. Molemmilta kuvattiin selkä, kyynärnivelet ja lonkat. Eläinlääkäri arvioi kummankin luustot silmämääräisesti terveiksi, joten nyt vain odotellaan virallisia tuloksia Kennelliitosta. Varasin Arcolle myös silmäpeilauspaikan ensi viikon torstaiksi, niin on sitten kaikki asiat niiltä osin hoidossa.

Kivan papereista unohtui ottaa kopio, joten sen silmäpeilaus saa vielä odottaa. Eikä tuolla nyt ole kiirettäkään, kun koko muu sisarussarja on hiljattain peilattu, eli katsellaan rauhassa tulevia ryhmäpeilauksia.

Torstai-iltana treenasimme hyvin pienellä porukalla, ja keskityimme lähinnä hauskanpitoon. Sekä Linassa, että Nanassa näkyi aavistus jonkinasteista motivaatiopulaa, ja ohjaajatkin näyttivät talsivan samalla tasaisella tavalla, kuin miljoonat kerrat aiemminkin. Paikallaoloja piti myös treenata, ja Jasso pääsi riviin mukaan, vaikkakaan en vielä jättänyt sitä, vaan pysyin vain vierellä. Parin viikon tekemättömyys näkyi hyvin, ja malttia ei ollut alkuun pisaraakaan.

Kentällä oli myös metallikapula, jota Lina ei mieltänyt ollenkaan noutoesineeksi, mutta Nana kantoi ja toi siinä missä mitä tahansa muutakin esinettä.

Perjantaina tuli sitten Lady meille hoitoon, joten vilskettä ja vilinää riittää. :-)

Ei kommentteja: