torstai 14. helmikuuta 2008

Pennut agiliitää

Kuunsirpin Singing Silence "Siri" 7 kk

Eilen hoitolalla sain vihdoin kuvatuksi vähän koiria. Vaan eipä sitten kovin onnistuneita otoksia tullut, mutta muutaman kuvan sain sentään lisättyä Sirin, Toscan ja Jasson sivuille. Siri kuvattiin ensimmäisenä, kun aurinko vielä paistoi, mutta Jasson vuorolla alkoi tuuli nousta ja taivaalle kerääntyi synkkiä pilviä. Toscasta ei sitten montaa kuvaa tullutkaan, kun ilma meni niin hämäräksi, ettei tuolla meikäläisen kameralla enää saanut tarkkoja kuvia.

Kuvaussession jälkeen Jasso pääsi agikentälle. Kolme 30-senttistä hyppyä, matala rengas ja kepit. Ja herranjestas mikä into oli kakaralla! Hypyt mentiin jo hurjaa kyytiä, ja hienosti onnistuivat tiukat käännökset. Hypytin kahdeksikkoa kahdella esteellä, ja sitten kolmea hyppyä peräkkäin, ja Jasso irtosi jo hyvin ja haki selvästi itse esteille. Rengasta otettiin ainoana esteenä, mutta ilman kädellä näyttöä saattaa tulla vielä sivusta. Näyttämällä tulee kyllä hienosti renkaan läpi. Pujottelussa Jassolla on selvästi tapahtunut oivallus, eikä namilla vientiä tarvinnut tehdä enää yhtä paljon, kuin aiemmin. Nopeasti on kyllä oppinut, kun pennut eivät ole tainneet käydä kentälläkään kuin muutaman hassun kerran.

Jasson jälkeen oli Toscan vuoro, joka pääsi taas loistamaan renkaan suorittamisella. Hyvin on pysynyt mielessä, kun ensimmäisenä ihan näyttämättä hyppäsi läpi. Tosca ei hae hyppyjä vielä yhtä hyvin kuin Jasso, mutta kolmen esteen vino suora sujui ensimmäisestä kerrasta alkaen ongelmitta. Tosca hyppää esteet huolellisesti, ja jättää reilusti ilmavaraa. Pujottelu on vielä alkuvaiheessa, ja vaatii huolellista ohjausta. Hyvin kuitenkin näkee, miten Tosca nauttii agilitysta. Vielä portille kävellessäni se palasi itse renkaan luokse ja kävi hyppäämässä sen, ja juoksi sitten hakemaan namipalkan.

Oli kyllä loistava fiilis treenin jälkeen, ja jäi hirmuinen hinku päästä pian taas kentälle. :-)

Ei kommentteja: