maanantai 25. helmikuuta 2008

Lägin hallicup

Lauantaina kävin ottamassa kaksi starttia Linan kanssa epävirallisissa agikisoissa. Tuntui ihan voitolta, että muistin koko radan! Jee!

Lina toimi muuten varsin hienosti, mutta jostain syystä puomi ja keinu tuottivat suuria vaikeuksia. Ilmeisesti talvitauko on aiheuttanut epävarmuutta, kun kontakteja on taidettu kokeilla viimeeksi ties milloin. Meni kuitenkin houkuttelemalla, mutta hylkäys saatiin niiden ansiosta molemmilta radoilta. Rata oli todella hankala, mutta pahimmista paikoista selvittiin kunnialla. Pari helpompaa kohtaa sitten saatiin sähellettyä, ja vielä molemmilla radoilla samoissa kohdissa. Kuinka tampio sitä voikaan ohjaajana olla?!

Hyvä mieli jäi kuitenkin, ja hinku päästä treenaamaankin Linan kanssa. Viime epiksien jälkeen olen käynyt sen kanssa tasan kerran treenaamassa... Harkkatahti ei siis päätä huimaa. :-))

Riesa 8kk:
Epiksissä mukana olivat myös isäni Easy-groenendaelinsa kanssa, ja jostain syystä myös Easylle puomi oli ylitsepääsemätön este. Liekö vika meidän suvun ohjaajissa, kun ei näiden koirien kohdalla voi moittia sukuvikaakaan. Paikalla olivat myös Riesa ja Cina omistajansa kanssa. Riesa tosin luonnollisesti vain katsomossa. Muutama kuvatuskin tuli napsittua suloisesta vekarasta.

Kotona jatkuu melkoinen hulabaloo, ja iltaisin tuntuu, että jokaisessa talon nurkassa makaa joku tervuke. Eilen yritimme Rompun kanssa heitellä lumipalloja aitan seinään, joka on pojan mielestä älyttömän hauskaa, mutta hauskuus loppui lyhyeen, kun ensin lunta maasta ottaessani käteni jäi Zeenan hampaiden väliin, ja sen jäkeen Haikun. Lauma käy "vähän" kuumana, kun yrittää heitellä yhtään mitään.

Asia ratkaistiin laittamalla Zeena ja Haiku piha-aidan sisäpuolelle. Pentukolmikon kanssa uskalsi jo vähän heitelläkin palloja, mutta jo hetken kuluttua Jasso ja Foxy alkoivat näyttää merkkejä ylilämpenemisestä, joten enemmät lumipallot saivat suosiolla jäädä heittelemättä.

Tänään otin hoitolalle mukaan Zeenan ja Foxyn. Foxy kammoaa autoilua ihan hirveästi, joten täytyy yrittää totuttaa sitä myös tämän hoidossaolon aikana. Menomatkalla läähätti ja tärisi koko matkan, mutta tulomatka sujui jo hieman rauhallisemmin. Muutoin neiti oli oikein reipas. Ei pelännyt hoitokoirien haukkumisia, ja meni innolla tervehtimään kaikki ihmisetkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo Haiku paljasti näköjään siellä hoidossa aivan uuden "puolen" itsestään :D
;D

RistoM kirjoitti...

Kaapolainen ja Siiri ovat myös tarkkailtavien listalla, kun pallo on taka-asennossa. :)