sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Agikatsomossa

Lauantaina oli Jasson vuoro päästä katselemaan agilitykisoja. Olin lupautunut Adan omistajalle lapsenvahdiksi paikalle, joten yksi pentu narun päässä sai riittää. Masalan kuplahallin pyöröovi meinasi aiheuttaa päänvaivaa, kun kuljetin Jassoa ja Adaa sen läpi. Ada veti taaksepäin, ja Jasso eteenpäin, ja oli täysi työ katsoa, ettei kummankaan tassut tai häntä jääneet mihinkään väliin.

Hallissa oli hirveän meluista, ja kuulutukset sitäkin kovemmat, mutta Jasso viis veisasi niistä. Olin todella tyytyväinen poikaan, varsinkin, kun muutamat pienenpienet tottiskokeilutkin onnistuivat ihan samalla tavoin kuin kotonakin.

Asia, joka jossain välissä alkoi jo hieman kyllästyttää, on tuon kakaran ihmisrakkaus. Koko ajan sai olla tarkkana, ettei hyppäisi ihan jokaisen ohikulkijan syliin. Jasso yritti myös saada jokaisen näkemänsä koiran haastettua leikkimään. O-pentueen, kakkosiin kisaamaan tulleen Haikun kanssa sitten saivat vähäsen remutakin. Kävin myös pariin otteeseen ottamassa kahta lämmittelyestettä Jasson kanssa, ja intoa ja vauhtia riitti.

Illalla S-pentueen Foxy tuotiin meille hoitoon, ja oli ihana nähdä, että tyttö tuli kuin kotiinsa. Riemulla se kävi tervehtimässä niin koirat kuin ihmisetkin, ja painia ja juoksuleikkejä on sen jälkeen riittänyt. Ruoka näyttää maistuvan Foxyllekin erinomaisen hyvin. Vetää vertoja jopa Toscan ja Jasson kuppientyhjentämisnopeudelle. :-))

Tänään käytiin pariinkin kertaan kalliolla ja metsässä juoksuttamassa pentukolmikkoa ja Zeena-mummoa, ja ilta onkin sitten sujunut neljän jaloissa makaavan tervulaisen tasaista tuhinaa kuunnellessa.

Huomenna suunnitelmissa olisi treffata O-pentueen Tessa hoitolan agilitykentällä. Tosca ja Jasso pääsevät myös mukaan.

Ei kommentteja: