sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Touhuntäyteisiä päiviä

Viime päivät nimittäin. Torstaina kasvattitreeneissä nähtiin Taru ja Capo penturyhmässä, ja aikuisten poppoo, eli Nana, Lina ja Tessa pääsivät suorittamaan koko alokasluokan tokon liikerepertuaarin. Hienosti koirat toimivat, ja treenien päälle ammuttiin (starttipistoolilla, toim. huom.), eikä kukaan saanut onneksi osumaa. ;-)

Lauantaina saimme vieraita Virosta, kun Vilille tuli sieltä morsian. Astutus saatiin hoidettua onnistuneesti pienten alkuprobleemien jälkeen, ja nyt vain toivotaan, että maaliskuussa saataisiin iloisia pentu-uutisia. Myös Roni ehti päivän aikana käydä visiitillä.

Tänään tuli sitten touhuiltua myös omien koiruuksien kanssa, ja Aba-pyrrekin pääsi pitkästä aikaa kentälle tottistelemaan. Voi sitä riemua, kun poika tajusi, että taskut on täynnä nakkeja! Upeasti sujuivat sivulletulot, maahanmenot ja seuraamiset. Lupasin itselleni kunnostautua myös Aban treenaamisen kanssa, kun näin miten innoissaan se oli tekemisestä. Myös Toscan kanssa otettiin muutamat maahanmenot, ja nyt ne sujuvat silläkin jo ilman vartaloapua.

Tänään vieraili myös Suippokuonojen tiimi, ja Foxy omistajineen piipahti kylässä. Jasso oli jälleen kerran sitä mieltä, että pikkutytöt ovat vain astumista varten, ja Foxy ei ehtinyt edes kokonaan portista sisälle, kun Jasso oli jo sen selässä. Ihme, ettei se ole vielä koskaan yrittänyt Zeenan tai Toscan selkään, kun se innostuu vieraista nartuista noin valtavasti. Foxya ei tuntunut Jasson lähentelyt haittaavan yhtään, vaan pikkuneiti oli vain hurjan riemuissaan tuttujen ihmisten ja koirien näkemisestä. Erityisesti Foxy tuntui ilahtuvan Zeenan tapaamisesta, jota kävikin sitten vähän väliä mielistelemässä.

Ei kommentteja: