keskiviikko 2. tammikuuta 2008

Riemukasta Uutta Vuotta!

Vuosi vaihtui Kuunsirppilässä rauhallisissa merkeissä. Aba ja Gilda -pyrret muuttivat talliin illan ajaksi, koska Gilda riehaantuu raketeista ja paukkeesta. Jokunen vuodenvaihde on tullut katseltua sen raivoisaa haukkumista ja ympäriinsä juoksemista, joten nyt päätettiin rauhoittaa tilanne. Abaa eivät jyskeet häiritse tippaakaan, ja Tosca, Jasso ja Zeena olivat meidän kanssamme sisällä ja ulkona kuten normaalistikin.

Alkuillasta käytiin myös vanhempieni luona, jossa Easy-groenendael ja Ilo-göötti kulkivat hieman levottomina ympäriinsä, mutta Kiva otti illasta tavalliseen tapaansa kaiken irti nukkumalla selällään sohvalla.

Sunnuntaina S-tyttö Siri kävi visiitillä, ja treenasimme hieman tottista. Myös Tosca pääsi mukaan kentälle. Lyhyen treenin jälkeen päästimme kakaralauman pihalle remuamaan. Pidän hurjasti Sirin luonteesta. Neiti on kovin temperamenttinen ja villi, mutta kuitenkin malttia löytyy sopivasti tarvittaessa. Ipana menee pää edellä minne vaan miettimättä yhtään mitä edessä on vastassa. Ennakkoluuloja ei näytä olevan mitään uutta kohtaan, ja kaikkia ihmisiä rakastetaan tasapuolisesti. S-pennut ovat myös nähtävästi perineet molemmilta vanhemmiltaan "loputon ahneus" -geenin ja loistavat varastamistaidot opettavat omistajat varmasti pitämään kaiken syötävän lukituissa kaapeissa. ;-) Toscalla ei ainakaan ole minkäänlaisia estoja, kun syötävästä on kyse. Ruuat voi parhaimmillaan tulla syömään vaikka suoraan ruokailevan ihmisen lautaselta ruokapöydästä...

Pidemmittä puheitta toivottelen tässä samalla kaikille tutuille ja tuntemattomille erinomaisen vauhdikasta vuotta 2008!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinne teille vielä kertaalleen, oli mukava tavata pitkästä aikaa! Kiva-typykkä se vaan oli valloittava vetkula ja juuri sopivan kokoinen sylibelgiksi :) Niskassa oli tapaamisen jälkeen sellainen mukavan kokoinen nirhama kun Kiva jätti jälkensä kirputtamalla :)