perjantai 28. joulukuuta 2007

Lägin mestaruuskisoja katsomassa

Lupauduin Hennalle koiratolpaksi epävirallisiin agilitykisoihin torstai-illaksi, ja otin Jasson mukaan turistiksi radan reunalle. Linan ja Adan suoritusvuoroja odotellessa treenailin Jasson kanssa maahanmenoa ja maassa pysymistä, kun itse olin vieressä. Jasso toimi kuin kotonaan, vaikken ole sen kanssa häiriön alla juurikaan aiemmin harjoitellut. No nyt tuli häiriötä sitten senkin edestä, kun hallissa oli porukkaa niin, että juuri ja juuri sain Jasson mahtumaan makuuasentoon siellä ihmisten ja koirien välissä.

Lina pisti koko radan ihan leikiksi. Hetkittäin näytti ihan siltä, kuin koko koira ei ymmärtäisi ensimmäistäkään ohjausliikettä, tai vaihtoehtoisesti ei olisi koskaan agilityradalla ollutkaan. Koiralla oli kyllä hauskaa koko rahalla, mutta ohjaajasta ei voi sanoa samaa. ;-)) Ada onneksi pelasti tilanteen pokkaamalla maxi-kilpailevien Lägin mestaruuden! Super-Onnittelut!

Jassolla ja Toscalla on ollut takana pari leikintäyteistä päivää, kun keskiviikkona meillä vieraili P-pesueen Vili, ja torstaina saman pentueen Roni. Hyvin tulevat urokset vielä toimeen. Roni antaa Jasson ja Toscan roikkua kauluksessaan, eikä ärähdä edes silloin, kun Jasso yrittää astua. Toivottavasti tuo Jassonkin sosiaalisuus olisi mahdollisimman pysyvää laatua.

Ei kommentteja: