torstai 17. tammikuuta 2008

Lisää hevosia

Meillä on näköjään jokin aktiivisuuskausi meneillään, kun näin lyhyen ajan sisään tuli lähdettyä toistamiseen hihnalenkille. Ensin aamupäivän Vili-poika oli ulkoilemassa omien koiriemme seurana pihalla, ja Vilin lähdettyä pakkasimme Rompun kanssa lämmintä vaatetta niskaan ja lähdimme ulos.

Tällä kertaa remmin nokkaan pääsi Jasso, ja lastenrattaatkin otettiin varoiksi mukaan, jos tulisi eksyttyä niin pitkälle, että Romppu ei jaksaisikaan kävellä kotiin. Yhden kerran hollantilaispoika yritti jättää itsensä kärryjen alle, jonka jälkeen oivalsi oikean kävelykohdan niiden vierellä. Ihmeen nätisti meni Jasson kanssa, jotenkin odotin riekkumista ja vetämistä, joita ei sitten ilmennytkään. Ensin piti käydä taas kiipeilemässä betonirenkailla, jonka jälkeen mentiin katsomaan tuttuja hevosia. Jassoa eivät hevoset kiinnostaneet tipan vertaa, vaikka Romppu kuinka yritti kannustaa sitä haukkumaan. Kävimme myös kävelemässä jollain pienellä metsäpolulla ja pellolla, jossa Jasso juoksenteli vapaana maistellen löytämiään peuran-, hirven- ja jäniksenpapanoita.

Kotiinpäin kävellessä kohtasimme kaksi isoa hevosta ratsastajineen, ja jo pisti Jassonkin mietteliääksi, kun hevoset kävelivät pikkutiellä ihan vierestä ohitsemme. Pieni murahduskin pääsi kurkusta.

Ei kommentteja: