keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Messarin näyttely ja eläinlääkärireissuja

Sunnuntaina pistäydyttiin messukeskuksessa Voittaja-07 -näyttelyssä. Olin lupautunut paikalle esittämään O-pentueen Tessan, joka varsin vauhdikkaasta esiintymisestään (jälleen) huolimatta nappasi ERI:n ja sijoittui varsin kovatasoisessa nuorten luokassa toiseksi! Tessaa on kyllä ilo viedä kehiin, koska sen lisäksi, että neiti on varsin edustuskelpoinen ulkomuodollisesti, myös luonne on kerrassaan mainio. Mitä nyt tosiaan välillä mennään vähän turhankin lujaa, mutta tytsyllä itsellään on ainakin hauskaa. :-)

Viime vuoden ROP-koira, Voittaja-06 -tittelin itselleen napannut Ada sai tällä kertaa tyytyä laatuarvostelun "erittäin hyvään". Pienehköjä mielipide-eroja siis noilla tuomareillakin. ;-)

Tänään tuli sitten tehtyä eläinlääkärireissuja oikein kaksin kappalein. Ensin päivällä olin mukana, kun S-pesueen Taru kävi rokotuksella. Tarulla oli ollut edellisellä eläinlääkärireissulla hieman huonoa onnea, ja lähdin nyt mukaan juuri sen vuoksi, että tästä reissusta saataisiin tehtyä miellyttävä kokemus. Ja saatiinhan siitä. Kiitokset vain jälleen Lohjan Pieneläinklinikan osaaville ihmisille! Hampaat ja korvat saatiin tutkittua vaivatta, ja sydän kuunneltua. Rokotusta pikkuneiti ei edes huomannut, ja lihapullat maistuivat pöydällä sekä omien, että vieraiden ihmisten käsistä. Klinikalta lähti iloinen ja oloonsa tyytyväinen pentukoira.

Illalla sitten suuntasin auton nokan kohti Kirkkonummea, jossa meillä oli treffit Ricin ja Tessan kanssa. Riciltä oli määrä tarkastaa silmät ja siittiöt, jotka todettiinkin oikein hyväkuntoisiksi. Juoksuinen Tessa tuli "avustajaksi" näytteenottoon. Sunnuntai-iltana olisi sitten tämän parin ensimmäiset varsinaiset treffit. Jännityksellä odotamme, miten astuminen onnistuu tältä 11v ja 8kk -ikäiseltä ensikertalaiselta vanhalta herralta.

1 kommentti:

RistoM kirjoitti...

Tessasta on kehittymässä huippu.

Hyvä, että ässä Tarulta saatiin pois arkuus eläilääkärireissua kohtaan. Muuten olisi voinut tulla vaikeuksia myöhemmin.