sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Foxy-neiti visiitillä ja astutusyritys

S-pentueen Foxy oli lauantaista sunnuntaihin meillä hoidossa. Kovasti oli pikkuneiti kasvanut viime näkemästä, ja tokihan piti tarkastaa, minkälainen purukalusto tytön suussa oli. Kaikki hampaat olivat paikallaan ja purenta syvä saksisellainen. Hyvähyvä!

Ihan kateellisena panin merkille, miten hyväkäytöksinen Foxy onkaan siskoonsa Toscaan verrattuna. Ipana käyttäytyi kuin aikuinen koira konsanaan, ja oli meillä kuin kotonaan. Niin päivät kuin yökin sujuivat ilman minkäänlaisia kitinöitä, ja vauhtia riitti Jasson ja Toscan kanssa juostessa ja painiessa. Suunnittelin jo lähettäväni Toscan tapakasvatettavaksi Foxyn omistajille. ;-)

Tänään illalla yritettiin sitten astuttaa Tessaa Ricillä. Tai ei edes yritetty, kun huomasin varsin nopeasti, ettei Tessan juoksu ollut vielä tarpeeksi pitkällä astutusta varten. Nuori neiti sitten käytti treffit hyväkseen juoksuttamalla vanhaa herraa ympäri pihaa. Rici olisi kyllä ollut kovin halukas kosiopuuhiin, vaan Tessa piti visusti huolen, ettei takapäähän ollut mitään asiaa. Tiistaina sitten uusintayritys. Toivotaan, että juoksu olisi silloin jo tarpeeksi pitkällä.

1 kommentti:

RistoM kirjoitti...

Kaapo ja Siirikin voisivat käydä tapakasvatuksessa Foxyn omistajilla. :)