torstai 20. joulukuuta 2007

Pii ja Sigi vierailulla ja toinen astutusyritys

Tiistaina Tessa ja Rici treffasivat uudemman kerran, ja jälleen sain todeta jo Tessan nähtyäni, että päivät eivät olleet vieläkään kohdallaan. Minulle jo povattiin astutusta jouluaatoksi. Toivottavasti ei sentään! Yritämme tänään uudestaan. Nyt on siis menossa jo Tessan 16. juoksupäivä, kun aiemmat nartut meillä on astutettu aina 12. ja 14. päivä, lukuunottamatta Honeya, joka astutettiin ensimmäisellä kerralla jo 9. päivä.

Eilisaamuna saimme vieraita Liedosta, kun Pii ja Sigi kävivät omistajansa kanssa tuomassa joulutervehdyksen. Tytöillä riitti leikkiä meidän revohkan kanssa, vaikka alkuun sekä Jasso, että meillä hoidossa oleva sakemanniuros olivat vakuuttuneita siitä, että Pii on se tyttö, joka on käynyt parina päivänä jättämässä ihania tuoksujälkiä pihallemme. Sakemanni oli sentään kohtuullisen kohtelias kosioleikeissään, mutta Jasso kävi päälle, kuin yleinen syyttäjä. Hetken jo harkitsin, että Pii pitää pelastaa näiden urosten kourista, mutta kohta astumisyritykset muuttuivatkin jo leikiksi.

Jostain syystä myös Tosca villiintyi nähdessään Piin, ja yritti halailla ja mielistellä sitä parhaansa mukaan. Sigin takapäähän ei uroksilla ollut mitään asiaa, siitä tämä pippurinen neiti piti varsin äänekkäästi huolen. Myös Sigin hampaat saatiin tarkastettua, ja senkin suusta löytyi täysi purukalusto syvässä saksipurennassa. Nyt olisi enää Manta ja Riesa S-pesueesta, joiden hampaisto on vielä arvoitus. Ne kun olen nähnyt viimeeksi pentutapaamisessa, jossa kummallakaan ei vielä ollut pysyvät täydessä mitassaan.

Joulukortteja on satanut kasvattien omistajilta kymmenittäin, joista lämpimät kiitokset! Hyvän joulun toivotukset lähtevät myös meiltä kaikille omistajille koirineen, vaikka tänäkin vuonna sähköisessä muodossa:

Ei kommentteja: