sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Toko-, agility- ja näyttelytuloksia

Jännittävä viikonloppu alkaa olla lopuillaan. Neljä Kuunsirppiläistä on debytoinut eri lajeissa, ja ihan mukavin tuloksin.

Lauantaina R-pesueen Capo kävi haistelemassa näyttelykehien ilmapiiriä ja hakemassa hienon arvostelun viiden kuukauden ja yhden päivän iässä. Kunniapalkinto jäi tällä kertaa saamatta tuomarin mukaan juostessa leikkimisen takia. :-))

Niin ikään lauantaina saatiin tokon saralle uusi tulokas, kun Lina kävi Liedossa testaamassa taitojaan. Harmillisesti viime aikoina paljon treenattu ja treeneissä toimiva paikallaolo menikin noin ensimmäisen minuutin jälkeen nollille. Muista liikkeistä kerääntyi kuitenkin hieno sarja arvosanoja, pari kasia ja loput ysin ja kympin väliltä. Pisteitä kertyi kaikkiaan kakkostuloksen verran, 148. Jäämme innolla odottamaan Linan seuraavaa tokoilua tammikuussa.

Tänään sitten Nähtiin kaksi nuorta, vasta kisaiän saavuttanutta debytoijaa agilityssa, kun O-pentueen sisarukset Ruska ja Haiku starttasivat Lohjalla. Haiku sijoittui upeasti neljänneksi tuloksella 10, ja Ruska tuli seitsemänneksi tuloksella 13,83. Hienoa! Ada ja Easy kisakonkareina näyttivät nuoremmille hyllyntekemisen mallia. :-)

Itse pääsin kisapaikalle vasta neljän jälkeen katsomaan kolmosluokkia, kun pitihän Toscalle ja Jassolle käydä näyttämässä agilityn tunnelmia. Molemmat käyttäytyivät kuten kunnon maalaistollo-koirien kuuluukin. ;-) Ensin molemmat kummastelivat silmät lautasina kisapaikan tohinaa, hetken hämmästelyn jälkeen Tosca päätti käydä jalkoihini nukkumaan ja Jasso päätyi elämään toivossa, että kaikki ihmiset olivat maneesissa vain Jasson ruokkimista varten.

Ei kommentteja: