maanantai 23. kesäkuuta 2008

Pennuntuoksuinen juhannus

Kuunsirppilässä on vietetty muutamia päiviä hieman rauhallisempaa eloa, kun juhannusaattona Nana synnytti hienosti viisi tomeraa tervunalkua. Kaksi poikaa ja kolme tyttöä, jotka vaikuttavat oikein elinvoimaisilta ipanoilta.

Olin erittäin tyytyväinen pentuekokoon, varsinkin, kun tilatut kaksi tyttöä ja kaksi poikaa saatiin. Kolmas tyttö oli siis extraa, jotta kasvattajalta ei täysin unohtuisi kodinetsintäpuuhat mielestä. Tuntuu kyllä kivalta päästä luovuttamaan ainakin neljä pentua viidestä 7 viikon päästä ennestään tuttuihin perheisiin, ja kaikki vielä suhteellisen lähelle. :-) Vielä kun tuolle yhdelle tytölle löydettäisiin sopiva yhteydenpidosta ja harrastamisesta kiinnostunut omistaja, niin mitäpä sitä muuta voisikaan tällä hetkellä toivoa.

Treenirintamalla on pentujen syntymisen myötä ollut taukoa. Metsäkone kävi tänään kaatamassa omasta metsästä puut, joten omassa metsässä jäljestäminen on nyt sitten historiaa. Kaadettujen puiden tilalle tullaan tosin istuttamaan uusia puuntaimia, mutta taitaa mennä toistakymmentä vuotta, ennenkuin sitä seuraavan kerran voi metsäksi kutsua. Seuraava projekti onkin siivota alue risuista ja aidata se, jotta saadaan tuleville hoitokoirille kunnollinen juoksutarha.

Ei kommentteja: