maanantai 29. lokakuuta 2007

Koirahoitolaelämää

Perjantaina pakkasin Toscan ja Jasson autoon ja suuntasimme viikonlopun mittaiselle tuurauskeikalle Koirahoitola Hölsöön päästämään vanhempani risteilylle.

Tosca ja Jasso pääsivät käymään hoitolassa kummastelemassa koirien paljoutta. Lauantaina Toscan sisko Taru tuli kyläilemään, ja kakarat pääsivät irrottelemaan agility-kentälle. Jasso joutui heti jäähylle aidan ulkopuolelle, kun jäppisen otteet olivat nuoremmille tytöille vähän turhan rajuja.

Koko kolmikko pääsi koittamaan kentällä myös putkea, jota käytettiinkin sitten leikeissä hyväksi ja tervunpentuja sinkoili jatkuvalla syötöllä putken päistä sisään ja ulos. Jasso ja Tosca menivät myös matalan renkaan läpi, ja muutama 10 sentin korkuinen hyppykin tuli tehtyä.

Tunnin päästä meillä oli kolme väsynyttä, kuraista ja märkää belgi-ipanaa, ja loppuilta sujui varsin rauhallisissa merkeissä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Agility koiriahan niistä molemmista tulee ; )

Merja kirjoitti...

Voi ie. Nyt kyllä pitääs Mari meidänki keritä sielä käymässä, etenkin kun sullon nuo vauvatkin sielä. :D
- Merja (& Riku)

Mari kirjoitti...

Jep, kyllä noista yritetään jonkinmoisia agilitykoiria tehdä. Ja jos ei agilitykoiria, niin ainakin putkihulluja. : )

Merjaa ja Rikua olisi kyllä kiva nähdä täällä, mutta onneksi törmäillään edes kerran vuoteen näyttelyissä!

Merja kirjoitti...

Niinpä ja ollaan kyllä taas sinne Tampereelle tulossa [ja jos tällä kertaa vaikka vähän enemmän ajoossa ettei tulis kehäänkään niin kiire :D] , mutta olis kyllä mukava tulla muutenki käymäs. Jos sais vaikka siskon kuskiin niin vois kattoa joka loma tai v-loppu, että koska pääsis tulemaan.
Helpompaa sitten kun saa itekkin sen ajokortin. :D